Medewerkers aan het woord: Jesper

Naam: Jesper
Functie: Software Developer

Mijn naam is Jesper en ik ben bijna 5 jaar in dienst bij INBISCO. Mijn functie binnen de organisatie is fulltime software ontwikkelaar, Full Stack, zowel front- als back-end. Sinds enige tijd werk ik niet alleen aan de desktop versie van de software maar ook aan de Android/ IOS applicatie. Binnen mijn functie ontwerp, ontwikkel en test ik de functionaliteiten van de software. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het oppakken van bugs, welke gemeld worden door klanten in onze eigen support omgeving. Zoals je waarschijnlijk begrijpt hebben we deze omgeving ook zelf ontwikkeld.

De informele sfeer binnen de organisatie gaat nooit ten koste van de professionaliteit of van de kwaliteit van het werk. Wat heel prettig is, is dat de lijnen kort zijn binnen de organisatie. Dat maakt het heel persoonlijk en warm wat resulteert in een goede band met de collega’s. Ook de factor humor speelt een belangrijke rol onder de collega’s. Dat alles maakt het een hele prettige omgeving waar ik het erg naar mijn zin heb!

Wanneer je denkt aan een software bedrijf, denk je gelijk aan productontwikkeling. Maar ook aan persoonlijke ontwikkeling kan worden gewerkt! Je hebt de mogelijkheid om te groeien in je kennis. Voor mij was dit van toepassing toen ik aan de slag ging met de app. Ik kreeg de ruimte om meer te leren over het Javascript Framework React Native. Bovendien ben ik doorgegroeid naar het security team en hebben we daarmee een fantastisch resultaat neergezet: we zijn ISO 27001 gecertificeerd. Zelfontwikkeling is een continu proces, dagelijks vergroot ik mijn kennis van software development door het gebruik van nieuwe frameworks, tools of tutorials.

Een leuke bijkomstigheid is dat er regelmatig bedrijfsuitjes worden georganiseerd, denk aan golfen, klimmen of bowlen. Zo leer je je collega’s nog beter kennen, ook buiten het werkveld.

Persoonlijk vind ik het heel belangrijk om werkzaamheden te verrichten die mij passen, zodat ik elke dag met plezier naar het werk toe ga. Ben benieuwd naar wat de toekomst brengt!

Jesper

Plan een demo

Laat hieronder je gegevens achter en we maken zo snel als mogelijk een afspraak! Liever direct contact? Bel gerust naar: 085 - 00 43 847.

 

plan maar in!
Servicedesk

085 - 00 43 849

Algemeen

085 - 00 43 847

Noodtelefoon

085 - 00 43 857

 

Bezoek- en postadres
Baanhoek 144A
3361 GM Sliedrecht

Email 
info@inbisco.nl

Inschrijven INBISCO update

Schrijf in