Medewerkers aan het woord: Damian

Naam: Damian
Functie: Software Tester

 

Hallo!

Mijn naam is Damian. Binnen INBISCO zorg ik ervoor dat de software naar behoren werkt en gebruiksvriendelijk is, waar de userinterface natuurlijk ook gemakkelijk te begrijpen moet zijn. Dit doe ik binnen de organisatie als Software Tester.

Naast mijn studie was ik op zoek naar een bedrijf dat studenten een kans geeft om in een gezellige, vrije en professionele werksfeer te werken. Omdat er flexibel wordt omgegaan met mijn studiebelasting, sprak de functie mij extra aan. Door mijn interesse in software, was er meteen een match.

Voor mij was het direct duidelijk dat ik als tester ook de kans krijg om zelf dingen te leren, zoals verder leren programmeren en de uitbreiding van mijn technische kennis. INBISCO geeft deze kans en zorgt ervoor dat er altijd mogelijkheden zijn om jezelf te bewijzen. Nu ik ongeveer een jaar aan de slag ben, kan ik hardop zeggen dat ik echt veel heb geleerd op het gebied van testen.

INBISCO geeft mij steeds meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om meer te doen. Dat geldt ook voor de andere medewerkers. Er is geen verschil tussen fulltime en parttime medewerkers, iedereen wordt gelijk behandeld. Het is een compact en sterk team, dat altijd voor elkaar klaar staat. Zo stimuleren we elkaar om te blijven leren!

Damian

Plan een demo

Laat hieronder je gegevens achter en we maken zo snel als mogelijk een afspraak! Liever direct contact? Bel gerust naar: 085 - 00 43 847.

 

plan maar in!
Servicedesk

085 - 00 43 849

Algemeen

085 - 00 43 847

Noodtelefoon

085 - 00 43 857

 

Bezoek- en postadres
Baanhoek 144A
3361 GM Sliedrecht

Email 
info@inbisco.nl

Inschrijven INBISCO update

Schrijf in