Even voorstellen: Marjan

Graag stellen we onze Marjan voor, die sinds februari bij INBISCO als Office Manager aan de slag is. Haar gevarieerd takenpakket omvat administratie, HR, Sales en facilitair beheer. Ze zorgt niet alleen voor het soepel verlopen van onze dagelijkse operaties, maar tovert ook iedere dag een heerlijke lunch op tafel.

 

Hoe is het om bij INBISCO te werken?

Ik heb het erg naar mijn zin. Het contact met de collega’s is goed en het uitzicht verveelt nooit. Er valt voor mij veel te leren en het is een uitdaging om daarin te groeien. Ik ga in ieder geval iedere dag met plezier aan het werk.

Wat vind je het leukste om aan te werken?

Ik vind het vooral heel leuk om met verschillende dingen bezig te zijn en hou wel van een afwisselend takenpakket. Daar ontbreekt het in deze functie zeker niet aan.

Wat was de laatste reis die je maakte?

Mijn laatste reis is alweer een paar maanden geleden en ben toen op een cruise naar Noorwegen geweest. Ik voel me thuis in Noorwegen en ga er 1 x per jaar naar toe. Ben er vaak met een cruise geweest maar heb ook verschillende keren een huisje gehuurd en de omgeving wandelend verkend. Dat was vooral in het zuiden van het land maar heb ook een keer de Lofoten bezocht, dat is een eilandengroep boven de poolcirkel.

Waar mogen we je 's nachts voor wakker maken?

Je mag me wakker maken voor het Noorderlicht.

Welke film kun je keer op keer kijken en word je nooit zat?

Het is niet echt een film maar een serie: Band of Brothers. Deze speelt zich af in de 2e wereldoorlog en volgt een compagnie van een luchtlandingsdivisie, het 101st. Het grappige is dat, hoewel ik hem al vaak heb gezien, er steeds nieuwe dingen opvallen. Ik heb ook een aantal boeken gelezen die geschreven zijn door leden van deze compagnie. Toen ontdekte ik ook dat een van hen een rolletje in een aflevering heeft.

Plan een demo

Laat hieronder je gegevens achter en we maken zo snel als mogelijk een afspraak! Liever direct contact? Bel gerust naar: 085 - 00 43 847.

 

plan maar in!
Servicedesk

085 - 00 43 849

Algemeen

085 - 00 43 847

Noodtelefoon

085 - 00 43 857

 

Bezoek- en postadres
Baanhoek 144A
3361 GM Sliedrecht

Email 
info@inbisco.nl

Inschrijven INBISCO update

Schrijf in