Even voorstellen: Arda

Vandaag is het de beurt aan onze Arda om zich voor te stellen. Arda is 24 jaar en begint aan zijn 4e jaar Informatica aan de Hogeschool Rotterdam. Als Arda niet druk is met programmeren dan houdt ie graag zijn kennis op peil door zich te verdiepen in allerlei nieuwe technologieën. Gamen en films kijken is daarnaast ook één van zijn favoriete bezigheden.

Wat doe je bij Inbisco?

Ik ben software engineer! Dat houdt in dat ik dagelijks bezig ben met het oplossen van bugs, ontwikkelen van onze software en het bijhouden van de code. Samen met het team doen wij ons best om de software zo goed mogelijk te maken voor onze klanten! 

Hoe is het om bij INBISCO te werken?

Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze voor INBSICO. Elke dag leer ik iets nieuws en vind ik het ontzettend leuk om samen te werken met mijn collega’s. De sfeer is lekker informeel. Door de ruime ervaring binnen het team staan we samen sterk en dat komt mijn leercurve alleen maar ten goede.

Wat vind je het leukste om aan te werken?

Als ik iets zou moeten kiezen denk ik dat ik het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten het leukst vind. Het geeft mij altijd een goed gevoel wanneer ik klaar ben met een taak en je kan zien wat je hebt gemaakt!

Waar zou je het liefst je leven lang een gratis voorraad van hebben?

Binnen het kantoor zal dit zeker geen verassing zijn; Cola Zero! Specifiek Coca Cola Zero, ja Pepsi is prima, maar alleen als het moet! Dus als ik eén drankje moest kiezen voor de rest voor mijn leven ,los van water, zou dat Coca Cola Zero zijn. 

Wat was het laatste concert dat je bezocht hebt?

Het laatste concert dat ik heb bezocht was JID, een rapper uit Amerika. Ik was met een goede vriend naar het concert gegaan en het was top! In het algemeen luister ik veel naar muziek. De ervaring om een artiest live te zien optreden blijf mij altijd bij.

Wat is de laatste serie die je hebt gekeken?

De serie die ik nu aan het kijken ben is “The Wire”. Ik weet dat ik een beetje late to the party ben, maar het is zeker een aanrader! Hierna ga ik het nieuwe seizoen van “The Bear” kijken aangezien ik het eerste seizoen geweldig vond. 

Plan een demo

Laat hieronder je gegevens achter en we maken zo snel als mogelijk een afspraak! Liever direct contact? Bel gerust naar: 085 - 00 43 847.

 

plan maar in!
Servicedesk

085 - 00 43 849

Algemeen

085 - 00 43 847

Noodtelefoon

085 - 00 43 857

 

Bezoek- en postadres
Baanhoek 144A
3361 GM Sliedrecht

Email 
info@inbisco.nl

Inschrijven INBISCO update

Schrijf in